Thirdman

"Minimalist, abstract, luminos. Acestea sunt cuvintele cheie definitorii pentru Thirdman, cele mai contemporane Eau de Cologne. In secolul al 18-lea, apele parfumate realizate cu extracte botanice au fost folosite pentru calitatile lor tonice si benefice asupra starii de spirit. Acestea, mai tarziu, au evoluat in clasicele Ape de Cologne, care au fost depozitate in sticle mari, destinate uzului liber, pentru improspatarea fetei. In mod traditional, acestea sunt compuse din note de citrice de inalta calitate, un Eau de Cologne ofera o senzatie de bunastare. Pentru ca acestea sunt preparate in concentratii mai mici decat un traditional parfum, calitatea naturala a ingredientelor straluceste asemeni razelor de soare, in amiaza, ca si cand intregi livezi de citrice s-ar intinde in fata noastra.

Actualiz?ri Thirdman aceast? tradi?ie de note de lux asociat cu citrice prin luarea de esen?e sale de înalt? calitate ?i abstractizare lor, astfel încât compozi?iile lor nu sunt conduse de un singur ingredient. Thirdman - un nume de cod pentru persoana anonima din spatele brandului, încearc? s? redefineasc? lux ca pe o placere senzoriala, astfel incat reaplicarea parfumului sa fie un ritual si o revelatie, iar ingredientele naturale, elegante, sa devina o a doua piele."
Pret
lei lei
Eau Moderne EDC

Eau Moderne EDC

Creat pentru a fi abstract, luminos, minimalist si foarte atragator, Eau Moderne este o apa de colog..

more details >>

600 lei

Eau Monumentale EDC

Eau Monumentale EDC

Eau Monumentale este o apa de cologne, ale carui note proeminente de citrice ofera confort si prospe..

more details >>

525 lei

Eau Nomade EDC

Eau Nomade EDC

Eau Nomade este un parfum aromatic, condimentat, lansat in 2013, creat tot de catre Bruno Jovanovic...

more details >>

525 lei

Eau Profonde EDC

Eau Profonde EDC

Eau Profonde este o interpretare usoara a ambrei in cea mai invaluitoare, naturala si atragatoare fo..

more details >>

525 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult