Spinelli Kilcollin

Spinelli Kilcollin este o companie de bijuterii de lux, fondată și fabricată în Los Angeles, CA.  Înființată în 2010 de designerul Yves Spinelli în 2010,  aceasta este astăzi prezentă în peste 50 de buticuri de lux din SUA, Europa și Asia, inclusiv Barneys, Maxifeld, Harrods, Dover Street Market, Colette, Montaigne Market și Lane Crawford.

 

Yves Spinelli s-a născut în Honolulu,  părinții săi fiind italieni, ambii având meseria de hair-dresser.  Intrarea sa în lumea modei s-a datorat tatălui său, Antoine Spinelli, care și-a petrecut viața între Hawaii și New York , alături de Paul Mitchell, Garren Defazio și Roger Thompson,  în perioada anilor  '70 și '80.

 

Spinelli combină o estetică minimalistă contemporană cu o dragoste pentru prelucrarea manuală a metalelor, pe care a moștenit-o tot de la tatăl său care, înainte de a fi frizer, a fost  un iscusit fierar școlit în spiritul tradițional al prelucrării metalelor.

 

Yves a studiat bijuterii în liceu la Punahou.

După ce s-a mutat în Los Angeles în 1997, și-a început cariera în moda de lux. Un manager de lungă durată pentru iconicul magazin Maxiel din West Hollywood și magazinul surogat Maxield Bleu, Yves a simțit că pe piața bărbaților lipsește ceva. El a visat la piesele de bijuterii fine și prețioase fără a fi clasice, cu suflu modern și sculptural, destinate bărbaților și femeilor.

Inelele variază ca grosime de la 2mm la 5mm, sunt manufacturate din metale prețioase precum aur alb, aur negru, aur galben sau aur roz și argint, iar pentru diamante se folosesc diferite tipuri de fixare.

Pret
lei lei
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult