Intrucat parfumul este rege al Orientului, Stephane Humbert Lucas a creat SoOud pentru a celebra mirosurile lor imbatatoare amestecand exuberanta lor olfactiva cu rafinamentul parfumeriei frantuzesti.

Stephane Humbert Lucas vine dintr-o tara unde picaturile de ploaie nu sunt facute din parfum. El nu vine de la Grasse, nu s-a nascut intr-un vas Becher intre doua cromatografe de masa. Pictor sinestet, scolit la Beaux-Arts Academy Paris, protejat al unui maestru flamand, el scrie si sculpteaza arome. In 1998, Stephane Humbert Lucas il roaga pe un batran parfumier sa-l invete metodele sale. El prefera relatia maestru-discipol disciplinelor sterile din scoala. "Sunt ca Rousseau cu picturile sale naive, foarte putin nomad. Imi place sa ma inchid in studioul meu creand lucruri frumoase. In acest fel sunt liber sa interpretez obiectele descrise, sa le deformez fara teama compromiterii. Aici sunt asadar creatiile mele speciale, hippy sau anarhice."

So Oud: o invitatie pentru a descoperi frumusetea interioara, dincolo de orice dogma si ideologie. Nu este de mirare ca a fost aleasa, ca imagine a noului si fascinantului parfum, o femeie din Orientul Mijlociu, cu clasicul niquab (val) pe cap, lasand doar ochii la vedere: SoOud inseamna mister, este legatura dintre doua lumi reunite sa creeze parfumul lumii interioare.

Linia marcheaza debutul special al unei noi categorii: Parfum Nectar, primul si unicul din lume, clar si pretios, nobil si sofisticat. Foarte concentrat, este comparabil cu o esenta de parfum.

Gama Eau Fine este mai subtila si mai delicata (comparabila cu o apa de parfum), dar pastreaza nealterat caracterul colectiei SoOud.
Pret
lei lei

Nu este disponibil niciun produs pentru afisare.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult