Redline

Creatoarea acestor delicate bijuterii, absolventa a Creapole Ecole – Creation et Management, Laetitia Cohen-Skalli, a mizat pe abordarea unica a unui simbol stravechi, ale carui origini se duc pana in vremuri biblice: firul rosu legat la incheietura mainii stangi, ca element de protectie si putere. Bratara, initial adoptata de adeptii esoterismului si normelor Kabbalah, ajuns o bijuterie foarte populara in intreaga lume, readaptata si reinterpretata in mii de variante.

Laetitia a adaugat o picatura de „excelenta” firului roprotector, adica eleganta pur frantuzeasca si calitatea exceptionala a diamantului prins de un fir de matase.

Initial, a imaginat colectia de bratari pentru proiectul sau de diploma – un plan de marketing fictiv pentru brand de bijuterii care sa imbine armonios clasicul si modernul, sa poata satisface gusturile si pretentiile iubitorilor de bijuterii delicate, durabile si pretioase. Reactiile tuturor fata de proiectul ei de masterat au fost atat de elogioase incat Laetitia Cohen-Skalli a decis sa-l puna in practica: a realizat propria bijuterii si a pus astfel bazele unui nou brand de lux, RedLine.


Incepand cu 2008, RedLine creeaza bijuterii din ce in ce mai ambitioase, cu pietre de calitati selectate ca avand rafinate taieturi in diamant. Metalul folosit este aur de cea mai buna calitate, in mai multe variante de culori, pietrele sunt diamante albe sau negre. Iar firul de matase, ultrarezistent, trece orice test de rezistenta si perisabilitate, facand din bijuteria simplisima si din brandul RedLine un omagiu delicat si dedicat incheieturii mainilor.

Pret
lei lei

Nu este disponibil niciun produs pentru afisare.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult