Profumi del Forte

Catre mijlocul secolului al 19-lea, nobilele familii din Toscana au ales sa se retraga in vacante intr-un mic orasel. Barbati fermecatori cu jobenuri, doamne infloritoare in rochii albe infoiate de briza marii….imagini care sunt imprimate in memorie.

Forte dei Marmi s-a nascut aproape din intamplare.

Clima din Forte dei Marmi este fantastica: o briza racoroasa care improspateaza zilele de vara bate dinspre muntii Alpi Apuane, unde Michelangelo Buonarroti si-a cautat pretioasa marmura pentru a infrumuseta atatea splendide "palazzi". Fortul napoleonic, construit in 1788 de Leopoldo I di Lorena, mare duce de Toscana, pare ridicat pentru a proteja de privirile curiosilor familiile din inalta societate.

Cu trecerea timpului, an dupa an, destinatia Forte dei Marmi a ramas aceeasi: si astazi, cei mai faimosi artisti si antreprenori italieni continua sa se plimbe pe strazile marginite de copaci printre padurile bogate de pini. Bogatele familii din Lombardia si Piedmont si-au construit splendide vile inconjurate de gradini luxuriante pentru a evada in weekenduri in cautarea linistii.

Vestea despre Forte dei Marmi s-a raspandit in intreaga lume, ca un loc al linistii si al elegentei, ideal pentru cei care vor sa scape de aglomeratiile urbane. In Forte dei Marmi, de exemplu, isi petrec vacantele de vara reprezentantii tinerei generatii ai celor mai importante familii, familii care fac si continua sa faca istoria Italiei.

Tot acolo pot fi intalniti si bogatii ultimilor ani – personalitati din lumea culturala, show business si "Beau Monde"-ul international.

Asta a fost si este Forte dei Marmi: o oglinda care reflecta intreaga Italie.

Profumi del Forte aduc aceasta atmosfera in memoria celor care au fost acolo, dar si celor care nu au putut fi acolo, dar sunt sensibili farmecului acelor locuri.
Pret
lei lei
Forte by night Black - EDP 100 ml

Forte by night Black - EDP 100 ml

A glance and a scent. The recipe for bewitchment and seduction. Cypress, pine resin and incense as a..

more details >>

985 lei

Forte by night White - EDP 100 ml

Forte by night White - EDP 100 ml

An escape from reality and the beginning of a dream. The unrestrained passion of sparkling and sensu..

more details >>

985 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult