Philip B.

Ca expert stralucit al tratamentelor capilare de la Hollywood, Philip B. a primit aprecieri internationale pentru abordarea vizionara a acestor tipuri de tratamente. Combinatiile sale premiate, toate bazate pe uleiuri esentiale si botanice la concentratii inalte, nemaiauzite in industria de profil, au schimbat dramatic modul in care lumea a inceput sa perceapa ingrijirea parului si a scalpului. American Vogue mentiona ca tratamentul Four Step Hair & Scalp "iti face parul ca al unei eroine dintr-un roman de dragoste – parul pe care l-ai visat dintotdeauna"; Forbes Magazine l-a declarat unul dintre cele "100 lucruri de top care merita fiecare banut".

Philip a inceput ca hair-stilist in Boston si apoi in Los Angeles. Precupat de clientii care veneau la el cu parul ars si distrus din cauza tratamentelor, el a inceput sa-si creeze propriile tratamente acasa. In numai cativa ani, a lucrat ca hair stilist si colorist pentru unii dintre cei mai cunoscuti actori si membri ai industriei filmului de la Hollywood. Datorita faptului ca, prin natura muncii, mergea alaturi de actori prin toata lumea, el a inceput sa caute cele mai bune tratamente pentru ingrijirea parului.

Ce a gasit insa l-a socat: majoritatea sampoanelor – chiar si liniile de lux – aveau compozitii predictibile de detergenti, apa si parfumuri. Balsamurile erau prea ceroase si grele. Lipseau ingredientele de calitate, dovedite botanice, la niveluri active suficient de inalte ca sa asigure performanta si rezultate deosebite.

Philip a decis sa aduca o schimbare intr-o industrie cu infinite metode de imbunatatire. Intors in L.A., el a contactat chimisti, a adunat un intreg arsenal de ingrediente naturale stranse cu meticulozitate din toata lumea si a inceput sa creeze propriile combinatii. Prietenii, familia si clientii s-au oferit voluntar sa-i fie "cobai", ducand sticlele fara eticheta din bucataria lui direct in baia lor.

Philip si-a propus cea mai mare provocare: sa creeze un balsam pe baza de ulei diafan, care sa nu lase parul lipicios si unsuros. Rezultatul: Philip B. Rejuvenating Oil, care a devenit imediat un fenomen ce a lasat lumea cu gura cascata. Starurile il chemau pe Philip in miezul noptii sa le ajute la urgente pentru parul deteriorat. Traramentele lui erau comandate cu saptamani in avans; si, asa cum au scris beauty editorii in 1991, produsul incepuse sa se vanda peste granite.

Philip putea sa ia acum o pauza de creatie. Colectia era cunoscuta, aparitiile sale in magazine aduceau sute de femei si familiile regale isi stabileau intalniri private.

Astazi, Rejuvenating Oil ramane tratamentul emblematic in portofoliul Philip B. Botanical Products al produselor de lux pentru par, scalp si corp. Alte creatii celebre includ racoritorul si invioratorul Peppermint & Avocado Volumizing & Clarifying Shampoo (parte a Four Step Hair & Scalp Treatment); combinatia calda din miere, scortisoara, cardamom, ceai negru si ghimbir Chai Latte Soul & Body Wash, precum si Restorative Detangling Toning Mist, care restaureaza pH-ul pielii.

Toate produsele Philip B. contin concentratii inalte de infuzii botanice cu parfumuri naturale si nu contin parabeni. Linia este comercializata in sute de magazine, buticuri, saloane si spa-uri din lumea intreaga. Considerat un pionier in industria ingrijirii parului, Philip ramane in prima linie a stiintei parului si scalpului. Fiecare dintre produsele sale este creat sa evoce o senzatie – caldura, racoare sau improspatare – in timp ce da pielii o stralucire radianta sau face parul sa straluceasca si sa fie usor de ingrijit, in mod natural.

Implicat total in fiecare aspect al afacerii sale, Philip continua sa creeze formule pentru produsele sale, calatorind pentru a descoperi noi ingrediente si pentru fi in legatura cu nevoile clientilor si ale fanilor. Pentru cei suficient de norocosi sa primeasca tratamentul sau minune direct din mainile lui, Philip B. este o revelatie: un profesionist cu un bagaj de cunostinte enciclopedic, dornic sa ti le impartaseasca, si un caracter unic, cu un extravagant simt al umorul.
Pret
lei lei
African Shea Butter Shampoo

African Shea Butter Shampoo

Fragrance-free, rich and velvety, yet kind and gentle, African Shea Butter Gentle & Conditioning..

more details >>

200 lei

Jet Set Hair Spray

Jet Set Hair Spray

Upgrade to PHILIP B® Jet Set™ Precision Control Hair Spray! This super-lightweight hair spray lifts ..

more details >>

130 lei

Katira Hair Masque

Katira Hair Masque

A gentle yet surprisingly versatile rejuvenator for all hair types, our unique, clear-gel formula si..

more details >>

250 lei

Lavender Hair & Body Shampoo

Lavender Hair & Body Shampoo

Calming, gentle and Sodium Lauryl Sulfate (SLS) Free, Philip B® Lavender Hair & Body Shampoo pro..

more details >>

180 lei

Light-Weight Deep Conditioning Crème rinse

Light-Weight Deep Conditioning Crème rinse

Moisturize and detangle your hair with PHILIP B® Light-Weight Deep-Conditioning Creme Rinse (Paraben..

more details >>

180 lei

Lovin' Leave-in Conditioner

Lovin' Leave-in Conditioner

Philip B® Lovin' Leave-in Conditioner is a leave-in hair conditioning creme that revitalizes hair fr..

more details >>

150 lei

Maui Wowie

Maui Wowie

Whether you're a Wahine or Wahina searching for the elusive stylistic wave, create an authentic Hawa..

more details >>

170 lei

Peppermint & Avocado Shampoo

Peppermint & Avocado Shampoo

Formulated with sixteen pure plant extracts; eleven essential and carrier oils; and a potent, active..

more details >>

200 lei

Ph Restorative Detangling Toning Mist

Ph Restorative Detangling Toning Mist

PHILIP B® pH Restorative Detangling Toning Mist is a detangling, leave-in toner for the hair. This s..

more details >>

150 lei

Rejuvenating Oil

Rejuvenating Oil

An intensive hair and scalp treatment that closely replicates the scalp's own natural sebum, the bod..

more details >>

175 lei

Russian Amber Imperial Conditioning Crème

Russian Amber Imperial Conditioning Crème

Enhance and protect normal, color-treated and/or damaged hair with opulent, transformative Philip B ..

more details >>

290 lei

Russian Amber Imperial Shampoo

Russian Amber Imperial Shampoo

Recognized as the best of the best by Vogue magazines internationally -- and it's unanimous! Russian..

more details >>

920 lei

Scent of Santa Fe

Scent of Santa Fe

Soothe, nourish, and cleanse hair and body with PHILIP B® Scent of Santa Fe Balancing Shampoo, an he..

more details >>

180 lei

Shin Shine

Shin Shine

PHILIP B® Shin Shine™ Mist is a multi-use aromatic shine enhancing and detangling mist with the Esse..

more details >>

160 lei

Shinade Pomade

Shinade Pomade

For fine to medium hair types, PHILIP B® Shinade Pomade is a light, water-based, versatile texturizi..

more details >>

160 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult