Widian Black V

  • Producator: Widian
  • Cod produs: 6807

Magnificul. Indraznet dar sofisticat, savuros si jucaus, Black V este un extract de parfum vivace, neastamparat si preponderant floral ce ne trimite cu gandul catre vigoarea si creativitatea anilor 1920. Black V se deschide precum o explozie de energie, combinand condimentata scortisoara si aroma astringenta a cojii de lamaie cu piersica suculenta. In inima consistenta a parfumului, narcotica tuberoza este temperata de vibranta floare de portocal si acordul solar, toate asezate pe o baza usoara de cedru, vanilie matasoasa si un strop de caramel dulce. Toate parfumurile AJ Arabia imbina tot ce este mai bun din Est si Vest. Ne bucuram sa adaugam ca Black V creeaza un amestec ispititor si vesel intre prezent si trecut.

BLACK Collection

Casa de parfumuri WIDIAN by AJ Arabia, creata in Abu Dhabi, impleteste perfect elementele parfumeriei franceze si comorile desertului, totul intr-un ambalaj inspirat de arhitectura Moscheei Mari construita de Seic Zayed.

  • PRET: 1.200 lei

greutate:

Tags: AJ ARABIA V

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

Widian Black V

Widian Black V

Magnificul. Indraznet dar sofisticat, savuros si jucaus, Black V este un extract de parfum vivace,..
  • PRET: 1.200 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult