VIRAGO EDP

 

Virago este o apa de parfum hedonista si plina de viata, care intrece orice asteptari. Urbana si sofisticata, aceasta emana tarie si control, cu note vioaie de coacaze si piper roz.

POVESTEA

Un parfum seducator, plin de voluptate olfactiva.  Pe vremuri, o femeie putea dobandi titlul de 'Virago' daca reusea sa se ridice deasupra tiparelor atribuite sexului ei – de aici provine caracterul de succes al acestui parfum creat pentru a atinge noi standarde de sofisticare urbana. Contrastand cu notele de baza care emana o tarie si o putere de control tipic masculina, Virago face un pas gratios in fata cu note efervescente de mandarina si piper roz, domolindu-se apoi intr-un zbor enigmatic al aromelor florale. Atat de viu si de intens, atat de Virago!

COLECTIA ARGINTIE

Culoarea sticlei face referire la  vremurile in care Boadicea a sfidat elitele conducatoare ale romanilor folosind scuturile celtice, iar mireasma impetuoasa a revoltei sale domnea in aer. Acum, spiritul sau revolutionar a fost surprins intr-o colectie de parfumuri care imbina cutezanta ei cu un soi de subtilitate pe care cei cu adevarat pasionati de parfumuri o vor aprecia.

NOTELE PARFUMULUI

Note de varf: portocala, piper roz
Note de mijloc: trandafir, iasomie
Note de baza: vanilie, ambra, mosc, paciuli

  • PRET: 1.800 lei

greutate:

Tags: virago, edp, parfum

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

VIRAGO EDP

VIRAGO EDP

  Virago este o apa de parfum hedonista si plina de viata, care intrece orice asteptari. Urb..
  • PRET: 1.800 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult