NO. 1 for Men Pure Perfume

Dorind sa impinga la maxim parametri a ceea ce este acceptabil, Clive Christian si-a folosit talentul creator pentru a produse un parfum de noapte. No. 1 a fost creat cu pasiune, are o personalitate puternica si este, fara indoiala, un parfum distinct si original. Este un parfum ce se remarca din multime, o aroma a luxului suprem. No 1 este despre a fi numarul unu. Il face pe purtatorul sau sa iasa in evidenta si sa straluceasca asemenea unui diamant solitar. Rezultatul acestor criterii a fost parfumul cel mai scump din lume. Clive sustine ca este parfumul celor increzatori in sine, mondeni, ce nu fac compromisuri.

Acest PURE PERFUME este cea mai concentrata forma de parfum, sticla vine impodobita cu un inel de aur cu diamant, pentru a arata pretiozitatea uleiurilor care se afla in interiorul sticlutei.  Motivul pentru care acest parfum este considerat NO.1 este tocmai puritatea ingredientelor, concentratia maxima si rafinata a esentei, titlul de "cel mai scump parfum din lume" fiind analizata per picatura de parfum, si nu datorita ambalajului care il imbraca. Sticla din cristal Baccarat are rolul de a duce la superlativ pretiozitatea parfumului.

Note incluse: bergamota, lime, mandarina siciliana, cardamom, nucsoara, lacramioara, trandafir, ylang ylang, lemn de cedru, vetiver, santal si vanilie.

  • PRET: 23.000 lei

greutate:

Tags: no., for, men, pure, perfume, extrait

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

NO. 1 for Men Pure Perfume

NO. 1 for Men Pure Perfume

Dorind sa impinga la maxim parametri a ceea ce este acceptabil, Clive Christian si-a folosit talentu..
  • PRET: 23.000 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult