NO. 1 for Men Perfume Spray

Clive Christian a cautat prin acest parfum o compozitie olfactiva deosebit de complexa, rafinata si plina de emotie. Parfumul No. 1 a fost creat cu pasiune, are o personalitate puternica si este, fara indoiala, un parfum distinct si original. Este un parfum care reuseste sa atraga atentie prin eleganta si rafinament, o radiografie olfactiva a luxului, ce se plaseaza departe de opulenta exagerata si estentiativa, chiar daca acest parfum este despre a fi “numarul unu”.  

Acest parfum il face pe purtator sa iasa in evidenta si sa straluceasca asemeni unui diamant solitar. Clive Christian sustine ca este parfumul celor increzatori in sine, mondeni, ce nu fac compromisuri.

No.1 este “cel mai scump parfum din lume”, inregistrat cu aceasta titulatura in Cartea Recordurilor.  Aceasta titulatura se datoreaza ingredientelor naturale si rare folosite in aceasta compozitie si care au oferit ca rezultat cel mai pretios lichid parfumat.

Ingrediente No.1 Women: ananas, pruna, lamaie, cardamom, trandafir, iasomie, ylang ylang, iris, orhidee, vanilie, boabe de tonka, lemn de cedru, lemn de santal, mosc, ambra

  • PRET: 3.300 lei

greutate:

Tags: no., for, men, perfume, spray, extrait

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

NO. 1 for Men Perfume Spray

NO. 1 for Men Perfume Spray

Clive Christian a cautat prin acest parfum o compozitie olfactiva deosebit de complexa, rafinata si ..
  • PRET: 3.300 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult