MADISON Parfum

MADISON absolute beauty, prima parfumerie de lux din Romania, implineste anul acesta 10 ani de la lansarea pe piata autohtona. Calendarul aniversar include o serie de evenimente si actiuni festive, prin intermediul carora universul si experienta MADISON absolute beauty vor fi, ca intotdeauna, expresii ale calitatii, creativitatii si luxului la superlativ.  

Evenimentul marcant al calendarului dedicat aniversarii va fi lansarea celor doua parfumuri special create de Maestrul Parfumier Roja Dove pentru MADISON absolute beauty. Realizate exclusiv pentru clientii din Romania, acestea vor fi disponibile in Bucuresti in editie limitata. 

„Am fost fermecata de universul lui Roja din prima clipa in care l-am cunoscut”, spune Madeleine Florescu, proprietar MADISON absolute beauty. „Incepand din 2013, intre parfumeria noastra si Roja Parfums s-a creat o conexiune speciala. Nu ar fi putut exista o aniversare a  parfumeriei fara elixirurile pretioase incluse in cele mai fine parfumuri din lume.

Ma simt privilegiata si onorata de existenta unor creatii olfactive personalizate care marcheaza aceasta aniversare: cele doua parfumuri exclusiviste compuse de Maestrul Parfumier Roja Dove pentru MADISON.” 

 

„Parfumul poate capta un moment special, poate absorbi o amintire pe care ti-o doresti pastrata aproape de suflet, pentru totdeauna. Am fost incantat cand Madeleine m-a rugat sa creez un parfum pentru a celebra zece ani de MADISON absolute beauty, dar nu m-am putut limita la unul singur. Era esential sa fie doua, unul masculin si unul feminin, ca un demers evocator al clientelei acestei parfumerii – cei exigenti, ce cauta doar cele mai rafinate compozitii olfactive. Sper ca parfumurile mele sa absoarba si sa innobileze acest moment special pentru MADISON absolute beauty; sa creeze o amintire perena, ce poate fi accesata in anii ce vor veni printr-o singura adiere de parfum”.  Roja Dove, Master Perfumer

 

 

Descriere olfactiva: Bergamota si Mandarina tempereaza opulenta si exuberanta amestecului floral dat de Trandafirul de Mai, Iasomie, Ylang Ylang, Heliotrop si Violete. Intreaga compozitie capata o alura fructata prin prezenta Coacazelor, intrepatrunse printre notele calde de lemn de Cedru si lemn de Santal, cu Patchouli, Piper Roz si o baza delicata construita din rasini de Benzoin si Frankincense, Vanilie si Orris, toate odihnite pe un strat senzual de mosc.

Note de varf:    Bergamota, Mandarina

Note de mijloc:  Trandafir de Mai, Iasomie din Grasse, Ylang Ylang, Cistus, Heliotrope, Violete, Coacaze Negre

Note de bază:    Piper roz, Patchouli, Cedru, Santal, rasina Benzoin, Vanilie, Orris, Cirese, Mosc

  • PRET: 2.300 lei

greutate:

Tags: madison, parfum

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

MADISON Parfum

MADISON Parfum

MADISON absolute beauty, prima parfumerie de lux din Romania, implineste anul acesta 10 ani de la la..
  • PRET: 2.300 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult