1872 for Men Perfume Spray

Povestea acestui parfum, si propriu-zis a universului parfumat Clive Christian,  are un inceput la fel de fabulos precum caracterul lor deosebit: in timp ce redecora o casa proaspat achizitionata in Anglia, Clive Christian a fost surprins sa gaseasca in dusumeaua acesteia o sticluta verde cu saruri aromate.  Parfumul sau  a fost atat de fascinant incat l-a indemnat pe acesta sa faca investigatii despre apartenenta acestei sticlute. Firul povestii  acestei sticle l-a purtat pe Clive la poarta  casei de parfumuri “Crown”, casa careia Queen Victoria i-a acordat in 1872 titlul coroanei regale ca marca pentru calitate si excelenta. 

In 1999, Clive Christian s-a hotarat sa isi puna amprenta pe o parte importanta a istoriei parfumate a regatului britanic, si drept urmare preia Crown Perfumery si , inspirat de istorie si de traditie, creaza un nou nivel pentru parfumurile de lux, cu ingrediente exotice, naturale, destinate deopotriva femeilor si barbatilor.

Formula parfumului a fost construita in jurul originalului, introducand ingredientele cele mai rare din lume pentru a crea o aroma masculine si una feminina ce vor face cinste oricui le va purta.  Parfumul 1872 pastreaza din autenticitatea originalului, dar acceseaza luxul, calitatea. O adaptare moderna a clasicului din zilele de odinioara. Un parfum usor de purtat ce incalzeste inima precum ne incalzeste soarele intreaga fiinta.

 

Note de varf: lime, grapefruit, petitgrain, lavanda, piper

Note de mijloc: cyclamen, frezie, iasomie, salvie

Note de baza: cedru, patchouli, labdanum, olibanum

  • PRET: 1.500 lei

greutate:

Tags: 1872, for, men, perfume, spray, extrait

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

1872 for Men Perfume Spray

1872 for Men Perfume Spray

Povestea acestui parfum, si propriu-zis a universului parfumat Clive Christian,  are un inceput..
  • PRET: 1.500 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult