Parfumerie Generale

Acest nume, care "ascunde" initialele creatorului parfumier Pierre Guillaume, face aluzie spiritul creator liber aflat in spatele acestei colectii de parfumuri care a debutat in 2002.

Adevarate alternative la produsele de masa, cu formatele lor facile, standardizate, care vizeaza castigarea unui cat mai mare numar de cumparatori, creatiile lui Pierre Guillaume exulta caracterul lor puternic, cu identitati si mirosuri distincte, care se recunosc imediat si care nu fac compromisuri.

Stilul indraznet si inventiv al lui Pierre Guillaume este consolidat in fiecare creatie Parfumerie Generale, datorita cunostintelor sale tehnice din domeniul chimiei: un ingredient cunoscut sau unul total nou au un proces de productie unic, specific fiecarui parfum. Prin explorarea unor noi procese, cum este "photo-affinage"-ul, (rafinarea, in cazul da fata a culmilor olfactive, prin folosirea radiatiilor ultraviolete), creatiile sale sunt imprimate cu o senzatie "vibranta" si "melancolica".

Somptuos nu trebuie sa insemne folosirea in exces a unui ingredient si, in cautarea unicitatii, nu ar trebui create parfumuri excesiv de intelectuale imposibil de purtat, si fiindca contemporaneitatea si provocarea nu trebuie neaparat sa mearga mana in mana, Pierre Guillaume nu incearca neaparat sa creeze mirosuri, ci emotii, pentru a reaminti cat de stransa este legatura dintre un parfum si persoana care il poarta.

Parfumerie Generale by Pierre Guillaume supravegheaza direct intregul proces de productie a parfumurilor in instalatiile proprii, de la actul initial al creatiei artistice, asamblarea concentratelor, adaugarea alcoolurilor si rafinarea, pana la etapa finala de ambalare. Pretioasele lichide sunt protejate de bucati grele de sticla denumite "diolenes", numerotate simplu, astfel incat continutul sa poate fi descoperit imediat, fara vreo clasificare preconceputa – cum ar fi parfumuri de dama, parfumuri pentru barbati – , si a caror baza ascunde numele poetic al fiecarei creatii.

Fiecare bucata de sticla vine intr-o cutie cu capac telescopic, in culorile Parfumerie Generale, negru si vanilie, bordate cu catifea neagra si insotite de un prospect al parfumului, povestea sa, formula, concentratie etc.

Colectia, totalizand 25 de parfumuri "numerotate" si 6 lumanari parfumate este marcata de o identitate puternica, sustinuta grafic, cu un stil sobru, cumva de moda veche, inspirat din designul inceputului de secol 20, dar cu detalii moderne; este disponibila pentru vanzare intr-o retea de 50 de Alternatives Perfumeries selectionate si Concept Stores.
Pret
lei lei
PG02 Coze EDT

PG02 Coze EDT

A shortened olfactory pyramid for this first scent based on essential Canapa Sativa Seed Oil. The..

more details >>

475 lei

PG11 Harmatan Noir EDT

PG11 Harmatan Noir EDT

A pungent breath inspired by the Sahara... the spicy fragrance of a warm wind mingled with dried flo..

more details >>

475 lei

PG16 Jardins de Kerylos EDP

PG16 Jardins de Kerylos EDP

The minimalist elegance of a blend of fresh figs and sycamore wood, borne on the grassy freshness of..

more details >>

475 lei

PG21 Fellanila EDP

PG21 Fellanila EDP

An oriental scent softly spiced and based on Saffron, Absolute of Tahitian Vanilla, Absolute of Ital..

more details >>

700 lei

Entre Ciel et Mer EDP

Entre Ciel et Mer EDP

A marine poem composed wave after wave… Entre ciel et mer (“Between sky and sea”) tells a story..

more details >>

600 lei

Long Courrier EDP

Long Courrier EDP

A sweet-and-salty water brought back from a beach on the other side of the world. With Long Courr..

more details >>

600 lei

Mojito Chypre EDP

Mojito Chypre EDP

Flavors of lime, fresh mint, strawberry, aldehydes and rum absolute make the mojito chord exciting a..

more details >>

600 lei

Paris Seychelles EDP

Paris Seychelles EDP

Solar flowers and warm sand, Left Bank style In this white floral blending exoticism with the all..

more details >>

600 lei

PG19.1 Neroli Ad Astra

PG19.1 Neroli Ad Astra

Ad astra (latin expression) : to the stars... Lifting and precise, Neroli ad astra is a w..

more details >>

460 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult