DARK LORD “ EX TENEBRIS LUX”
by Kilian

  • Producator: KILIAN
  • Cod produs: 9202

Inspiratie: Un gentleman este acel barbat care nu raneste niciodata sentimentele nimanui - nu intentionat”, a declarat Oscar Wilde ca referire la elita masculina care sunt ireprosabili, fara egal si cu aplomb perfect.  Ei fascineaza prin caracterul lor si isi arata caracterul frumos doar celor care sunt suficient de rafinati pentru a li se infatisa. 

Povestea parfumului: Pentru  Kilian Hennessy,  DARK LORD “EX TENEBRIS LUX” creat este un getleman al noptii. Apare in cele mai surprinzatoare imprejurari si misterul sau se desfasoara treptat: o combinatie olfactiva de umbre si lumina, seduce rapid prin acorduri elegante, de note de piele si un vetiver intens, iasomie imbatata in rom, si un vartej olfactiv de bergamota si piper. Din intuneric spre lumina.

Ingrediente: esenta de vetiver, esenta de bergamota, esenta de piper, acord de rom, absolut de iasomie, esenta de cipriol.

Parfumier: Alberto Morillas

  • PRET: 1.420 lei

greutate:

Tags: dark, lord, , tenebris, lux”, perfume tenebris men

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

DARK LORD “ EX TENEBRIS LUX”

DARK LORD “ EX TENEBRIS LUX”

Inspiratie: Un gentleman este acel barbat care nu raneste niciodata sentimentele nimanui - nu intent..
  • PRET: 1.420 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult