LUMANARE STONES - MARMURA

Colectia Baobab Toamna-Iarna 2018 in editie limitata a fost creata de noi artizani, a caror maiestrie de neegalat in arta de a lucra sticla manual este pusa in valoare. Fiecare culoare a fost inserata cu grija in sticla, pe masura ce sticla lua forma unui material transparent si opac, amintind de pietrele tari precum marmura, lapis-lazuli si agatul. Eleganta si sofisticata, colectia Stones releva un nou stil decorativ. Mai mult ca oricand, aceste trei lumanari parfumate devin obiecte pretioase pentru decor. Pentru a infuza o naratiune fantastica in povestea originilor acestei colectii, am decis sa intruchipam aceste pietre sub forma unei comunitati in care fiecare femeie isi dezvaluie personalitatea prin propriul parfum. 

Aceasta lumanare parfumata este din sticla lucrata manual, asemanandu-se cu marmura gri sau marmura neagra cu insertii bej. Eleganta sticlei scoate la iveala flacara lumanarii, creandu-se un efect de piatra luminoasa. 

Parfumul
Parfumul misterios reprezinta un amestec de aroma de piele, alaturi de tuberoza, aducand laolalta personalitatea duala a pietrelor de marmura - feminina si totodata masculina.

Mod de intrebuintare
Lumanarea trebuie arsa pana cand intreaga sa suprafata devine lichida. Aceasta etapa poate sa dureze mult, mai ales la prima aprindere. Cand intregul strat de ceara de la suprafata devine lichid, nu trebuie continuata arderea mai mult de o ora. Stratul de ceara lichida de la suprafata nu ar trebui sa depaseasca un centimetru in inaltime. Niciodata nu trebuie lasata flacara sa arda mai mult decat perioada de timp indicata in instructiunile lumanarii.

Pentru mai multe indicatii privind siguranta, verifica pagina noastra Art of Burning.

  • PRET: 700 lei

Dimensiune:

Tags: stones, marble, candle, home, scent lumanare, marmura

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

LUMANARE STONES - MARMURA

LUMANARE STONES - MARMURA

Colectia Baobab Toamna-Iarna 2018 in editie limitata a fost creata de noi artizani, a caror maiestri..
  • PRET: 700 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult