LUMANARE STONES - LAZULI

Colectia Baobab Toamna-Iarna 2018 in editie limitata a fost creata de noi artizani, a caror maiestrie de neegalat in arta de a lucra sticla manual este pusa in valoare. Fiecare culoare a fost inserata cu grija in sticla, pe masura ce sticla lua forma unui material transparent si opac, amintind de pietrele tari precum marmura, lapis-lazuli si agatul. Eleganta si sofisticata, colectia Stones releva un nou stil decorativ. Mai mult ca oricand, aceste trei lumanari parfumate devin obiecte pretioase pentru decor. Pentru a infuza o naratiune fantastica in povestea originilor acestei colectii, am decis sa intruchipam aceste pietre sub forma unei comunitati in care fiecare femeie isi dezvaluie personalitatea prin propriul parfum. 

Aceasta lumanare parfumata reprezinta o creatie clasica, plina de sofisticare si eleganta. Sticla cu aspect de marmura de un albastru intens ilustreaza perfect personalitatea extraordinara a pietrelor Lazuli.

Parfumul
Parfumul aduce aminte de adierea marii si contine mosc, alaturi de alte arome care te vor purta pe plaja din Tanzania, acolo unde pietrele albastre domnesc ca niste zeite.

Mod de intrebuintare
Lumanarea trebuie arsa pana cand intreaga sa suprafata devine lichida. Aceasta etapa poate sa dureze mult, mai ales la prima aprindere. Cand intregul strat de ceara de la suprafata devine lichid, nu trebuie continuata arderea mai mult de o ora. Stratul de ceara lichida de la suprafata nu ar trebui sa depaseasca un centimetru in inaltime. Niciodata nu trebuie lasata flacara sa arda mai mult decat perioada de timp indicata in instructiunile lumanarii.

Pentru mai multe indicatii privind siguranta, verifica pagina noastra Art of Burning.

  • PRET: 700 lei

Dimensiune:

Tags: stones, lazuli, candle, home, scent lumanare

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

LUMANARE STONES - LAZULI

LUMANARE STONES - LAZULI

Colectia Baobab Toamna-Iarna 2018 in editie limitata a fost creata de noi artizani, a caror maiestri..
  • PRET: 700 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult