SERENGETI PLAINS LODGE PARFUM CAMERA

Parcul national Serengeti (ceea ce inseamna ‚locul fara sfarsit’ in limba Masaai) este cea mai faimoasa rezervatie de animale din lume. Fiind locul unde au loc ritualurile de imperechere in anotimpul iubirii, Serengeti adaposteste cele mai multe animale salbatice din Africa.

Parfumul
Mireasma campiilor din Serengeti este compusa din miros de iarba proaspata, alaturi de bergamota si trandafir. Acest parfum floral puternic are si o latura salbatica, perfecta pentru cei care prefera o aroma mai delicata. 

Atentie! Contine: geraniol, alpha-hexilcinamaldehida, acetil cedren, p-tert-aldehida butil-alfa-metilhidrocinamica. Vapori si lichid foarte inflamabil. Poate produce reactii alergice ale pielii. Cauzeaza iritatii grave ale ochilor. Este toxic pentru viata acvatica, avand efecte de durata. 

Mod de intrebuintare
Punand toate betele in dispenser, parfumul va incepe sa se raspandeasca. Intorcand betele invers, se poate obtine o difuziune mai intensa a parfumului.

19 cm | 500 ml

  • PRET: 390 lei


Tags: serengeti, plains, lodge, fragrance, diffuser, home parfum, camera, difuzor

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

SERENGETI PLAINS LODGE PARFUM CAMERA

SERENGETI PLAINS LODGE PARFUM CAMERA

Parcul national Serengeti (ceea ce inseamna ‚locul fara sfarsit’ in limba Masaai) este cea mai faimo..
  • PRET: 390 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult