Scented Crystal
Fornasetti Profumi

Aceste cristale contin parfumul Otto - special creat de Olivier Polge pentru Fornasetti Profumi.

Ce ar putea sa intruchipeze esenta lui Fornasetti?  Pentru a putea pune in practica acest proiect, atunci cand Barnaba (fiul lui Piero Fornasetti) a dorit sa extinda brandul mostenit de la tatal sau si sa pastreze elementele reprezentatve ale design-ului de interior specifice lui Fornasetti, a apelat la ajutorul unui maitr eparfumeur - Olivier Polge.  Mirosul rezultat din aceasta colaborare a fost denumit "Otto" si este un miros sofisticat, unic, care nu se clasifica dupa anotimp, gen sau ambient, este "timeless" si  potrivit pentru orice fel de ambient.

Parfumierul a folosit ingrediente care au o importanță personală pentru Barnaba: ierburi mediteraneene care cresc in jurul casei de familie, lemne utilizate adesea in desene interioare sau in piese de mobilier create de Piero Fornasetti. Alte ingrediente mai eterice, cum ar fi tămâia - face legatura cu o spiritualitate latenta sau ofera sentimentul de visare, adesea prezent in poezia grafica a lui Fornasetti.

 

 Ingrediente: cimbru, lavanda, radacina de iris, lemn de cedru, balsam de tolu, tamaie, mesteacan, styrax, labdanum.

  • PRET: 560 lei


Tags: scented, crystal, home, diffuser

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

Scented Crystal

Scented Crystal

Aceste cristale contin parfumul Otto - special creat de Olivier Polge pentru Fornasetti Profumi. ..
  • PRET: 560 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult