L' Ape Candle 300g

Parfumul acestei lumanari este Otto - special creat de Olivier Polge pentru Fornasetti Profumi.

Ce ar putea sa intruchipeze esenta lui Fornasetti?  Pentru a putea pune in practica acest proiect, atunci cand Barnaba (fiul lui Piero Fornasetti) a dorit sa extinda brandul mostenit de la tatal sau si sa pastreze elementele reprezentatve ale design-ului de interior specifice lui Fornasetti, a apelat la ajutorul unui maitr eparfumeur - Olivier Polge.  Mirosul rezultat din aceasta colaborare a fost denumit "Otto" si este un miros sofisticat, unic, care nu se clasifica dupa anotimp, gen sau ambient, este "timeless" si  potrivit pentru orice fel de ambient.

Parfumierul a folosit ingrediente care au o importanță personală pentru Barnaba: ierburi mediteraneene care cresc in jurul casei de familie, lemne utilizate adesea in desene interioare sau in piese de mobilier create de Piero Fornasetti. Alte ingrediente mai eterice, cum ar fi tămâia - face legatura cu o spiritualitate latenta sau ofera sentimentul de visare, adesea prezent in poezia grafica a lui Fornasetti.

Ceara folosita in recipiente de ceramica a fost creata de cea mai mare si cea mai veche companie de manufacturare a lumanarilor artizanale - brandul francez Maison de Cire Trudon (CIR), infiintat in Paris in 1643. Aceasta lumanare parfumata este din ceara 100% vegetala, cu fitil din bumbac biodegradabil, nu contine alergeni si nici pesticide. 

 

Lumanarea parfumata - L' Ape
Cimbru, lavanda, radacina de iris, lemn de cedru, balsam de tolu, tamaie, mesteacan, styrax, labdanum.

Timp de ardere: 50-60 de ore.

  • PRET: 700 lei


Tags: ape, candle, 300g, lumanari

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

L' Ape Candle 300g

L' Ape Candle 300g

Parfumul acestei lumanari este Otto - special creat de Olivier Polge pentru Fornasetti Profumi. C..
  • PRET: 700 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult