Eight and Bob

Albert Fouquet, fiul unui aristocrat parisian, era un membru important in societatea elitista a Frantei de inceput de secol XX si un adevarat cunoscator in materie de parfumuri. In mansarda aflata in castelul familiei sale, Fouquet, ajutat de Philippe -majordomul familiei- a creat si perfectionat variate esente pretioase pentru uzul personal. De fiecare data cand onora cu prezenta sa distinsa evenimentele sociale ale vremii, acesta ii surprindea pe cei din jur datorita parfumurilor sale rafinate. Motiv pentru care in repetate randuri acesta onora comenzi din ce in ce mai mari catre cercul exclusivist de prieteni pe care il frecventa. Insa Fouquet a refuzat in repetate randuri orice propunere de a comercializa parfumurile sale exclusiviste.

Intr-o seara, in timpul vacantei sale din 1973 pe Riviera Franceza( Cote d'Azur), Albert a legat o frumoasa prietenie cu un student american care venise in Franta: nimeni altul decat John F. Kennedy. Doar 5 minute au fost suficiente ca acest tanar sa fie de-a dreptul fermecat de esenta deosebita pe care Albert o purta. Sarmul lui Kennedy l-a motivat pe Albert sa ii lase a doua zi la hotel o mostra din parfumul sau, impreuna cu un bilet ale carui randuri erau: "In aceasta sticla vei regasi stropul de mister frantuzesc care ii lipseste personalitatii tale americane."

Intors din vacanta, Albert a primit o scrisoare din State purtand semnatura lui John F. Kennedy prin care ii multumea pentru gestul amabil si il instiinta de succesul pe care parfumul l-a avut in randul tuturor prietenilor sai. JFK l-a rugat pe Albert sa ii trimita 8 parfumuri, "si daca productia permite, inca unul pentru Bob". Fara a intelege precis aceasta rugaminte, Albert a trimis o cutie cu suficiente extra-samples care sa echivaleze costurile de transport.

Perfectionismul acestuia nu s-a limitat doar la esenta pura si deosebita a parfumului, dar si la detaliile care veneau in intampinarae acestuia. Albert nu a onorat comanda pana cand Philippe nu a gasit in cele din urma cateva sticle frumos lucrate, intr-o farmacie din Paris. Acesta a ales respectivele sticle ca fiind singurele potrivite pentru colonia sa si le-a etichetat inspirandu-se din solicitarea amuzanta a lui John: "EIGHT+ BOB".
Pret
lei lei
Eight and Bob with Book EDT 100ml

Eight and Bob with Book EDT 100ml

Colonia «Eight + BOB » spune povestea lui Albert Fouquet, fiul unui aristocrat parisian, un ade..

more details >>

900 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult