Diane Pernet

 Enigmatica mantilla, eternul negru, emblematica personalitate si vastele cunostinte in domeniul modei au generat o linie de parfumuri ce-i poarta inconfudabila semnatura.

Diane Pernet, fost designer new-yorkez, critic de moda si video-jurnalist de renume mondial, a decis in 1990 sa fixeze ancora in Paris – si de atunci nici ca s-a mai uitat inapoi. A devenit un personaj recognoscibil pe strazile pariziene prin mantia neagra, ochelarii de soare omniprezenți, bijuteriile-paianjen ce-i susțin coafura gen stup de albine si voluminoasele camași si fuste negre. Un look de la care Diane Pernet nu deviaza nici daca se duce sa-si cumpere o bagheta de la colt, drept pentru care scolarii din cartier o striga „La Sorcière”.

Doar ca „Vrajitoarea” a fost unul dintre primii jurnaliști de moda care au intuit si imbratisat potentialul de comunicare prin intermediul internetului. Este primul fashion editor prezent cu rubrica permanenta in Elle.com si Vogue.fr – editiile online ale prestigioaselor publicații omonime. Creatoarea blogului A Shaded View on Fashion (ASVOF) este de asemenea fondator si director al unui festival de film de moda, A Shaded View on Fashion Film (ASVOFF).

  „Nici n-as iesi din casa daca n-as avea acest look complet elaborat; nu-s genul sa port tenisi. Poate, cumva subconstient, imi protejez misterul. Imi place distanra dintre mine si altii.”

IIn anul 2014 au fost prezentate in exclusivitate la UNSCENT Pitti Fragranze, Milano, colectia de parfumuri concepute pentru Diane Pernet. Geneza acestei linii a durat doi ani, din momentul zero marcat de intalnirea inopinata dintre Diane si Celso Fadelli, CEO Intertrade Group, si pana in momentul in care a putut fi prezentata in fata iubitorilor de moda si arome drept un brand coerent, spectaculos, convingator. Asadar, dupa multiple intalniri si discutii, colaborarea dintre cei doi s-a materializat in patru parfumuri distincte, ce poarta indiscutabil semnatura Diane Pernet atat vizual, cat si olfactiv.

Colectia de parfumuri exploreaza stari, senzatii si memorii recurente, ce au avut un impact important asupra vietii Dianei. Fiecare dintre miresmele unice capteaza un aspect intim al personalitatii acestei iconice femei, imortalizandu-i si incapsulandu-i gusturile in moda si parfum in sticlute negre, suple, lucrate cu exigenta si rafinament. Designul elegant al sticlei este desavarsit prin prezența unuia dintre simbolurile sale iconice: paianjenul, creat special pentru ea de catre bijutierul Mario Salvucci.


Pret
lei lei
In Pursuit of Magic EDP 30ml

In Pursuit of Magic EDP 30ml

IN PURSUIT OF MAGIC induce senzatia ca ai patruns intr-o lume paralela, dar  familiara. Plut..

more details >>

700 lei

Shaded EDP 30ml

Shaded EDP 30ml

SHADED evoca baia nocturna in mare: sarea de pe piele, mirosul ei subtil si senzatia aproape ilicita..

more details >>

700 lei

To Be Honest EDP 30ml

To Be Honest EDP 30ml

TO BE HONEST evoca experiența descoperirii unui templu antic în mijlocul unei paduri. Aroma de lemn ..

more details >>

700 lei

Wanted EDP 30ml

Wanted EDP 30ml

WANTED este o reminiscenta a unei gradini orientale peste care se asterne ceata. Salbatic si crescut..

more details >>

700 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult