Couto

Prima formula a pastei de dinti COUTO a fost inregistrata in orasul Porto, la 13 iunie 1932, semnata de Dr. Alberto Ferreira Couto, manager de farmacie. Doctorul, ajutat de un dentist care ii era prieten, a creat o pasta de dinti cu intentia de a limita cazurile din ce in ce mai raspandite de retractie gingivala. Succesul a fost garantat datorita calitatii produsului, astfel incat astazi, pentru batranii din Portugalia, "Couto Paste" este sinonim cu pasta de dinti.

Mica productie se afla in mainile ultimului mostenitor, Alberto Gomes da Silva. Pasta de dinti COUTO este recomandata pentru curarea zilnica a cavitatii bucale. Ea va fi administrata cu o periuta de dinti de calitate, periajul facandu-se pe dinti si pe gingii, astfel incat pasta sa patrunda in spatiile interdentare.

Pasta de dinti va fi lasata in contact cu gingiile timp de 1-2 minute, apoi se clateste gura cu apa. Curatarea dintilor va fi facuta dupa fiecare masa, dimineata si seara. In cazurile mai dificile, de exemplu, daca gingiile nu suporta folosirea periutei, pasta COUTO poate fi administrata cu degetul, frecand usor.
Pret
lei lei
Couto toothpaste

Couto toothpaste

The first formula of the Medical Paste COUTO was registered in the city of Porto in June 13th 1932, ..

more details >>

90 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult