Lavish EDP
Boadicea the Victorious

Extravagant de inaltator, Lavish imbogateste si rafineaza simturile cu note subtile de catifea si mirodenii somptuoase.

POVESTEA

Acest parfum inaltator si extravagant aduce o stare de bine purtatorului, inzestrat cu un strop de optimism luminos prin ingredientele sale, care poarta simturile departe de problemele de zi cu zi. Bergamota si lamaia ii confera o nota anticipativa; floarea de portocal si trandafirul piperat cu nucsoara se joaca printre note picante si somptuoase; vetiverul, lemnul de guaiac si lichenii fac parte dintr-o gama variata de note de baza create pentru a inspira bogatie si rafinament. Cu note optimiste si extrem de fericite, nu e de mirare ce fel de laude generoase primeste acest parfum atunci cand este purtat.

COLECTIA DE COSITOR

Acest parfum este un omagiu adus in amintirea vremurilor in care Boadicea a sfidat elitele conducatoare ale romanilor, iar mireasma impetuoasa a revoltei sale domnea in aer. Acum, spiritul sau revolutionar a fost surprins intr-o colectie de parfumuri care imbina cutezanta ei cu un soi de subtilitate pe care cei cu adevarat pasionati de parfumuri o vor aprecia. 

NOTELE PARFUMULUI

Note de varf: bergamota, lamaie
Note de mijloc: trandafir, nucsoara, portocala
Note de baza: vetiver, ambra, lemn de cedru, lemn de santal

  • PRET: 1.800 lei

greutate:

Tags: lavish, parfum edp

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

Lavish EDP

Lavish EDP

Extravagant de inaltator, Lavish imbogateste si rafineaza simturile cu note subtile de catifea si mi..
  • PRET: 1.800 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult