Chariot EDP
Boadicea the Victorious

Acest parfum dezvaluie un stil sclipitor si sfidator, este o apa de parfum neimblanzita creata pentru a ilustra olfactiv caracterul Boadicea the Victorious - plina de arome florale delicioase, alaturi de un amestec de mirosuri venite parca din padurile britanice.

POVESTEA

Pe partea vestica a Podului Westminster se afla o statuie sculptura a reginei Boadicea impreuna cu fiicele sale, intr-un car de lupta tras de doi cai ridicati. Legendele sunt pline de povesti despre curajul reginei Iceni care isi spinteca dusmanii ridicandu-si sulita intr-un gest celtic de sfidare. Apa de parfum Chariot e impregnata cu acelasi spirit neinfrant, plina de miresme de mirodenii, arome florale fermecatoare, fructe si bogatii ale padurilor. Preia haturile si infrunta viata galopand la viteza maxima, gata sa iti declami propriul stil stralucitor si sfidator.

COLECTIA SPIRIT

Amesteca un strop de elan cu putina verva fara limite si vei obtine aclamata Colectie Spirit - intruchiparea sofisticarii secolului XXI. Exploreaza o lume a parfumurilor provocatoare care emana tentatii, cu note calde pline de vraja si note complexe care se dezvaluie treptat de-a lungul zilei. Arome neingradite si sfidatoare pentru spiritul tau liber. La fel ca in cazul tuturor parfumurilor Boadicea the Victorious, atat apa de parfum cat si parfumul pur rezista exceptional de bine pe piele.

NOTELE PARFUMULUI

Note de varf: bergamota, lamaie, fructe de padure rosii
Note de mijloc: trandafir, cardamom, neroli
Note de baza: lemn de agar, zambila salbatica, lemn de cedru, mosc, paciuli, lemn de santal, vanilie

  • PRET: 850 lei

greutate:

Tags: chariot, edp, parfum

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

Chariot EDP

Chariot EDP

Acest parfum dezvaluie un stil sclipitor si sfidator, este o apa de parfum neimblanzita creata pentr..
  • PRET: 850 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult