Azrak EDP
Boadicea the Victorious

Azrak este un parfum care se desface ca valurile ajunse la mal – impetuos, hipnotic si captivant. Fermecator fara urma de indoiala, sticla are un aspect superb, cu finisaj unic, albastru si detalii din metal aurit.

POVESTEA

Azrak evoca o culoare de albastru rar intalnita, care aminteste de adancurile ultramarine, sau de vartejurile de cobalt si tentele azurii care se joaca in apele oceanului.  Disponibil intr-o sticla decorata cu un scut aurit si avand un finisaj , acest parfum invaluie simturile cu notele sale de varf de ananas, lamaie, cardamom si coacaze; urmeaza apoi miresme de trandafir, iasomie si un asortiment de note picante, care se topesc lin la final in note de lemn de cedru, mosc si ambra. Impetuos si hipnotizant, Azrak este fara indoiala un parfum fermecator.

COLECTIA ALBASTRA

Aceasta colectie aduce laolalta note pretioase din intreaga lume, alese special de echipa de parfumieri pentru a crea miresme care sa poarta imaginatia inapoi in trecut, amintind de vremurile hedoniste ale anilor de glorie britanica si incorporand totodata taria de caracter a legendarei Boadicea.  Sa ne gandim la albastrul inchis al cerului in miez de noapte, la marile de cobalt si lacurile azurii din munti – cu siguranta aceaste elemente degaja o intensitate care pur si simplu iti taie respiratia.

NOTELE PARFUMULUI

Note de varf: cardamom, lamaie, ananas
Note de mijloc: iasomie, violeta
Note de baza: lemn de agar, mosc de ambra, lemn de santal

  • PRET: 1.900 lei

greutate:

Tags: azrak, parfum edp

PRODUSE RECENT VIZUALIZATE

Azrak EDP

Azrak EDP

Azrak este un parfum care se desface ca valurile ajunse la mal – impetuos, hipnotic si captivant. Fe..
  • PRET: 1.900 lei

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult