MADISON PARFUM, a limited edition scent

Acum un deceniu, Madeleine Florescu a avut curajul, instinctul și viziunea de a crea și implementa în București conceptul MADISON absolute beauty. A urmat o firească și meritată dezvoltare internațională prin inaugurarea unui magazin la Budapesta, în 2011, și a unui spațiu dedicat frumuseții la Reykjavik, capitala Islandei, în 2013. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cosmeticelor și industriei de lux din Statele Unite, acumulată în celebrele magazine Saks Fifth Avenue și Bergdorf Goodman, Madeleine Florescu a evoluat profesional înconjurată de produse prestigioase și performante, având drept mentori și colegi lideri competenți, dedicați și pasionați în domeniu. Madeleine Florescu este astăzi unul dintre pionierii și promotorii europeni ai segmentului exclusivist din industria frumuseții.

15 IUNIE 2017

LANSARE MADISON PARFUM

Evenimentul marcant al calendarului dedicat aniversării va fi lansarea celor două parfumuri special create de Maestrul Parfumier Roja Dove pentru MADISON absolute beauty. Realizate exclusiv pentru clienții din România, acestea vor fi disponibile în București în edițiel imitată.

„Am fost fermecată de universul lui Roja din prima clipă în care l-am cunoscut”, spune Madeleine Florescu, proprietar MADISON absolute beauty. „Începând din 2013, între parfumeria noastră și Roja Parfums s-a creat o conexiune specială. Nu ar fi putut exista o aniversare a parfumeriei fără elixirurile prețioase incluse în cele mai fine parfumuri din lume. Mă simt privilegiată și onorată de existența unor creații olfactive personalizate care marchează această aniversare: cele două parfumuri exclusiviste compuse de Maestrul Parfumier Roja Dove pentru MADISON.”

„Parfumul poate capta un moment special, poatea bsorbi o amintire pe care ți-o dorești păstrată aproape de suflet, pentru totdeauna. Am fost încântat când Madeleine m-a rugat să creez un parfum pentru a celebra zece ani de MADISON absolute beauty, dar nu m-am putut limita la unul singur. Era esențial să fie două, unul masculin și unul feminin, ca un demers evocator al clientelei acestei parfumerii – cei exigenți, ce caută doar cele mai rafinate compoziții olfactive. Sper ca parfumurile mele să absoarbă și să înnobileze acest moment special pentru MADISON absolute beauty; să creeze o amintire perenă, ce poate fi accesată în anii ce vor veni printr-o singură adiere de parfum”.  Roja Dove, Master Perfumer

MADISON PARFUM

Categorie olfactivă: Parfum Oriental – Dulce, Fructat, Cald, Pudrat

Descriere olfactivă: Bergamota și Mandarina temperează opulența și exuberanța amestecului floral dat de Trandafirul de Mai, Iasomie, YlangYlang, Heliotrop și Violete. Întreaga compoziție capătă o alură fructată prin prezența Coacăzelor, întrepătrunse printre notele calde de lemn de Cedru și lemn de Santal, cu Patchouli, Piper Roz și o bază delicată construită din rășini de Benzoin și Frankincense, Vanilie și Orris, toate odihnite pe un strat senzual demosc.

Note de vârf: Bergamotă, Mandarină

Note de mijloc: Trandafir de Mai, Iasomie din Grasse, YlangYlang, Cistus, Heliotrope,Violete, Coacăze Negre

Note de bază: Piper roz, Patchouli,Cedru, Santal, rășină Benzoin, Vanilie, Orris,Cireșe, Mosc

MADISON PARFUM POUR HOMME

Categoria olfactivă: Parfum oriental – proaspăt, dulce, condimentat, cald

Descriere olfactivă: Un amestec ultra-proaspăt de Lămâie, Bergamotă, Grapefruit și Mandarină, încununat de note efervescente de aldehide cu aromă crudă de dafin. Urmează un buchet cu iz dulceag de Cyclamen, Geranium, Trandafir și Floare de Portocal, augmentate cu un amestec cald de Cedru și lemn de Guaiac, Cardamom, rășină Elemi, Piper roz, Patchouli și Oakmoss.

Note de vârf: Dafin, Aldehide, Lămâie, Bergamotă, Grapefruit, Lime, Mandarină

Note de mijloc: Ciclamă, Mușcată, Trandafir de Mai, Floare de Portocal

Note de bază: Cardamom, Elemi, PiperRoz, Patchouli, Oakmoss, Vetiver, Cedru, FirBalsam, Guaiacwood, Benzoin, Vanilie, Cacao, Boabe deTonka, Semințe de morcov, Orris, Mosc

PREȚ: 50mlParfum 2,300 lei