Atelier: O incapere de lucru sau un studio, in special pentru un artist, artizan sau designer. Un loc pentru executarea lucrurilor artizanale sau pentru a practica arta sau a petrece timpul liber; un loc in care un artist creeaza arta sa.

Cologne: Apa de colonie originala a fost creata cu trei sute de ani in urma de un parfumier italian stabilit in Cologne, Germania. Amestecul proaspat de uleiuri citrice a fost inspirat de plaiurile natale. A oferit o alternativa revolutionara la parfumurile grele ale epocii si a inspirat un nou mod de a purta parfumul personal.

Atelier Cologne: Casa de parfumuri care creeaza parfumuri de caracter. Maestrii parfumieri ai Atelier Cologne combina extracte inedite si rare cu citrice proaspete pentru a crea Colognes Absolues, formule concentrate cu siaje distinctive si persistente. Colectia descrie sase momente, sase caractere: Orange Sanguine, Grand Néroli, Bois Blonds, Trèfle Pur, Oolang Infini si Vanille Insensée. Fiecare parfum surprinde emotii pretioase si amintiri puternice.

Atelier Cologne, creator al Cologne Absolue.
Pret
lei lei

Nu este disponibil niciun produs pentru afisare.

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult